MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Stoofpot Hamlappen

Stoofpot Hamlappen recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Voorbereiden: ca. 10 min.: Snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met bloem. Pel en snipper de uien. Boen de sinaasappel goed schoon en rasp 1,2 eetlepel van de sinaasappel en pers hem uit. Bereiden: ca. 40 min.: Bak de blokjes vlees in de boter rondom bruin en bak de ui hierin mee. Voeg de uitgeperste knoflook, sinaasappelsap en rasp, stroop, witte wijn, laurierblad, kruidnagel, bouillontablet, peper en zout toe. Breng bijna aan de kook en laat in ca. 30 min. op een laag vuur gaar stoven. Serveer met gekookte aardappelen en spruitjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stoofpot hamlappen recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /