Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpot Hamlappen recept
Stoofpot Hamlappen recept

Stoofpot Hamlappen


Ingrediënten


printad
9 3

Bereidingswijze


Voorbereiden: ca. 10 min.: Snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met bloem. Pel en snipper de uien. Boen de sinaasappel goed schoon en rasp 1,2 eetlepel van de sinaasappel en pers hem uit. Bereiden: ca. 40 min.: Bak de blokjes vlees in de boter rondom bruin en bak de ui hierin mee. Voeg de uitgeperste knoflook, sinaasappelsap en rasp, stroop, witte wijn, laurierblad, kruidnagel, bouillontablet, peper en zout toe. Breng bijna aan de kook en laat in ca. 30 min. op een laag vuur gaar stoven. Serveer met gekookte aardappelen en spruitjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stoofpot hamlappen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven