Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpot Hamlappen recept
Stoofpot Hamlappen recept

Stoofpot Hamlappen


Ingrediënten


14 1

Bereidingswijze


Voorbereiden: ca. 10 min.: Snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met bloem. Pel en snipper de uien. Boen de sinaasappel goed schoon en rasp 1,2 eetlepel van de sinaasappel en pers hem uit. Bereiden: ca. 40 min.: Bak de blokjes vlees in de boter rondom bruin en bak de ui hierin mee. Voeg de uitgeperste knoflook, sinaasappelsap en rasp, stroop, witte wijn, laurierblad, kruidnagel, bouillontablet, peper en zout toe. Breng bijna aan de kook en laat in ca. 30 min. op een laag vuur gaar stoven. Serveer met gekookte aardappelen en spruitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofpot hamlappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven