Stoofpot Hamlappen

Stoofpot Hamlappen

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Voorbereiden: ca. 10 min.: Snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met bloem. Pel en snipper de uien. Boen de sinaasappel goed schoon en rasp 1,2 eetlepel van de sinaasappel en pers hem uit. Bereiden: ca. 40 min.: Bak de blokjes vlees in de boter rondom bruin en bak de ui hierin mee. Voeg de uitgeperste knoflook, sinaasappelsap en rasp, stroop, witte wijn, laurierblad, kruidnagel, bouillontablet, peper en zout toe. Breng bijna aan de kook en laat in ca. 30 min. op een laag vuur gaar stoven. Serveer met gekookte aardappelen en spruitjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stoofpot hamlappen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter