Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stifado recept
Stifado recept

Stifado


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit de olie in een stoofpot en bruin het vlees. Voeg de tomaten, de knoflook, de laurier, wijnazijn en naar smaak zout en peper toe. Doe een deksel op de pan en laat het een uur sudderen. Voeg de uitjes en boter toe en laat het nog een uur koken, totdat het vlees gaar is. Verwijder de laurierblaadjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stifado recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven