Stifado

Stifado

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit de olie in een stoofpot en bruin het vlees. Voeg de tomaten, de knoflook, de laurier, wijnazijn en naar smaak zout en peper toe. Doe een deksel op de pan en laat het een uur sudderen. Voeg de uitjes en boter toe en laat het nog een uur koken, totdat het vlees gaar is. Verwijder de laurierblaadjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stifado recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter