MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Stifado

Stifado recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit de olie in een stoofpot en bruin het vlees. Voeg de tomaten, de knoflook, de laurier, wijnazijn en naar smaak zout en peper toe. Doe een deksel op de pan en laat het een uur sudderen. Voeg de uitjes en boter toe en laat het nog een uur koken, totdat het vlees gaar is. Verwijder de laurierblaadjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit stifado recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /