Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Snelkookpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Ui pellen en snipperen.
  2. Vlees in stukjes snijden.
  3. Spek in stukjes knippen en de fijn knippen.
  4. Vlees bestrooien met , en thijm. 40 gram boter verhitten.
  5. Spek in 3 minuten uitbakken.
  6. Vlees toevoegen en in 5 minuten mooi aanbakken.
  7. Knoflook er boven uit persen.
  8. Toevoegen de , 1,5 liter water en het bouillontablet.
    Pan afsluiten volgens gebruiksaanwijzing en onder druk brengen.
    Vlees in 30 minuten gaar laten worden.
  9. Intussen in kopje 2 eetlepels koud water en de tot een papje roeren.
  10. schoon borselen en in rest van de boter mooi aanbraden.
  11. Snelkookpan van vuur nemen en de druk er van wegnemen.
  12. Openen.
  13. Pan weer op vuur zetten en al roerende het maizenapapje aan rundvleesmengsel toevoegen.
  14. Blijven roeren tot de saus lichtgebonden is.
  15. er door doen.
  16. Bestrooien met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn, maizena, champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • ontbijtspek en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
222 kcal
11%888 kcal
Vetten
15 g.
22%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%76 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rundvleesschotel met champignons uit de snelkookpan