Recensies van Rosbief uit de oven
Terug naar Rosbief uit de ovenRecensies
-
Dit lijkt mij een heel goed recept wat ik nu ga uitproberen. Bedankt. Groetjes LucieLucie gaf dit recept 4/5 sterren
-
Goed recept! Een aanvulling is misschien dat je in verband met het grote verschil in ovens beter een vleesthermometer temperatuur dan een oventijd kunt aangeven: Vleesthermometer in het hart van het vlees (dikste stuk) Temperatuur rare/ au blue moet 50 graden zijn Temperatuur medium / Rose moet 55 graden zijn Temperatuur well done - bah ;-) - moet 60-63 graden zijn Ook moet het stuk vlees nog tenminste 30 minuten rusten om goed te zijn.Thaddy gaf dit recept 4/5 sterren
-
Ik vond het een heerlijk recept maar wij hebben kaneelpoeder, noot muskaat poeder, dijara, komijn in het mengsel van zoute javaanse ketjap want wij hadden geen magie bouillon. De tomaatjes met gember gemixed en nog een 20 min. laten stoven in de oven.Donovan uit Suriname gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik heb uw receptje geprobeerd en het was heel lekker zeker voor herhaling vatbaar iedereen heeft er lekker van gesmuld zelfs de kindjes vonden het lekker