Preischotel

Preischotel

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Ovenschaal invetten met wat boter. Aardappels koken. Uitje fijnsnijden en fruiten. Gehakt erbij doen en rul bakken. Kruiden met peper, zout en knoflook. Gehaktmengseltje onder in de ovenschaal verdelen. Gare aardappels in plakjes snijden en over het gehakt verdelen. Beetje geraspte kaas erover. Prei in dunne reepjes snijden, wassen en op de aardappels leggen. Strooi hierover de rest van de kaas. 1 deciliter melk in een kommetje doen, met het ei, peper en zout en evt. nog wat knoflook(poeder). Goed klutsen. Giet dit mengsel over de hele schotel. Magnetronfolie er overheen en 12 minuten op de hoogste stand in de magnetron.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit preischotel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (11)

  • Ik heb deze preischotel in de oven gedaan op 160 graden, gehakt wel geruld in de koekenpan en verder zoals boven beschreven, als de kaas bovenop wat bruinig begint te worden, schaal uit de oven halen en op tafel zetten, smakelijk eten.
    Nel Tabbers gaf dit recept 5 sterren
  • Kan je het ook in de oven doen jouw idee van de preischotel? Of toch alleen in de magnetron? Groetjes
    Fabiana gaf dit recept 5 sterren
  • 200 graden voorverwarmde oven.ongeveer 20/25 min. prei wel 5 min. roerbakken,anders is het te hard.
    Stefan gaf dit recept 5 sterren
  • Wanneer je het in de oven maakt, kun je beter de prei even roerbakken anders vind ik het te hard.
    Marian gaf dit recept 5 sterren
  • Het is heerlijk! Ik maak het ook in de oven. Ca. 30-35 min. op 200 graden.
    Bommetje gaf dit recept 5 sterren
  • Tezamen met wat blokjes paprika het gehakt gebraden, in de oven en smullen maar!
    Wouter gaf dit recept 4 sterren
  • Dit is een leuk recept maar i.p.v in de magnetron, 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden, eventueel met aluminimumfolie afdekken.
    Tonnie Vesters gaf dit recept 3 sterren
  • Is er iemand die het antwoord heeft op de vraag of het in de oven kan?
    Mirjam gaf dit recept 5 sterren
  • Hallo, ik had een vraag. Kan dit ook in de oven?
    Lola gaf dit recept 5 sterren
  • Ik wil het in de oven doen, maar zie nergens op hoeveel graden en hoe lang.
    Hilde gaf dit recept 4 sterren
  • Meer reacties

Laat uw reactie achter