Pittige gehaktballen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer

Bereidingswijze

  1. Doe de in een schaal met de fijn gesneden en alle kruiden.
    Haal de korst van het brood en leg het brood even in lauw water.
    Daarna goed uitknijpen.
  2. Doe er twee eetlepels geraspte kaas bij en mix alles even goed met de mixer.
    Het gehakt erbij en en kneden tot het stevig is.
  3. De ballen maken en in de croma bakken.
    Braad ze even goed aan, aan 1 kant en dan omdraaien.
  4. Dan doe je nog even een flinke scheut over alle ballen.
25
25
25

Variaties op Pittige gehaktballen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pittige gehaktballen
VariatieAantalGang
Pittige gehaktballen3Snacks

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in maggie kruidenbouillon en sambal badjak
  • maggie kruidenbouillon, paneermeel, sambal badjak kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en witbrood
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • maggie kruidenbouillon en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • maggie kruidenbouillon, paneermeel, oude kaas, pakje croma kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
  • oude kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in maggie kruidenbouillon
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in oude kaas
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • maggie kruidenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pittige gehaktballen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

De pittige gehaktballetjes waren heerlijk!
jwauc 30 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
83 kcal
4%830 kcal
Vetten
2 g.
3%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%50 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pittige gehaktballen