AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Paas-gehaktbrood met verstopt ei

1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Paas-gehaktbrood met verstopt ei recept Verwarm de oven voor op ca. 200 graden celsius.
Doe het gehakt met de rauwe eieren, kruiden, knoflook, ui en de
bieslook in een grote kom en meng alles goed door elkaar.
Voeg als laatste het paneermeel toe en meng tot het een homogene massa
is (dus 1 geheel is).
Maak van de gehaktmassa 2 grote "gehaktballen" en leg 1 bal in een flinke ovenschaal. Vorm de bal tot een ovale vorm.
Verdeel de 3 gekookte eieren op het gehakt en bedek met de 2e
gehaktbal die je aansluitend op het ovale gehakt vormt.
Leg de stukken ui en bosui om het gehakt heen en besprenkel met olijfolie.
Zet het gehaktbrood ca. 55 minuten in de oven en controleer eventueel met een oventhermometer of het gehakt gaar is tegen de tijd dat de baktijd verstreken is.

Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Leuk recept met Pasen, dat niet te moeilijk of veel tijd kost. Voordeel is dat je dit voor meerdere mensen tegelijk kunt maken. Ook voor kinderen een leuk recept. Ze kunnen helpen en natuurlijk zijn de verstopte eieren een leuke verrassing. Lekkere combinaties met dit gehaktbrood zijn krieltjes met bijvoorbeeld asperges, spinazie of een lekkere frisse salade. Alledrie de groentes doen het prima met een gekookt ei!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit paas-gehaktbrood met verstopt ei recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /