Paas-gehaktbrood met verstopt ei

Paas-gehaktbrood met verstopt ei

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op ca. 200 graden celsius.
Doe het gehakt met de rauwe eieren, kruiden, knoflook, ui en de
bieslook in een grote kom en meng alles goed door elkaar.
Voeg als laatste het paneermeel toe en meng tot het een homogene massa
is (dus 1 geheel is).
Maak van de gehaktmassa 2 grote "gehaktballen" en leg 1 bal in een flinke ovenschaal. Vorm de bal tot een ovale vorm.
Verdeel de 3 gekookte eieren op het gehakt en bedek met de 2e
gehaktbal die je aansluitend op het ovale gehakt vormt.
Leg de stukken ui en bosui om het gehakt heen en besprenkel met olijfolie.
Zet het gehaktbrood ca. 55 minuten in de oven en controleer eventueel met een oventhermometer of het gehakt gaar is tegen de tijd dat de baktijd verstreken is.

Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Leuk recept met Pasen, dat niet te moeilijk of veel tijd kost. Voordeel is dat je dit voor meerdere mensen tegelijk kunt maken. Ook voor kinderen een leuk recept. Ze kunnen helpen en natuurlijk zijn de verstopte eieren een leuke verrassing. Lekkere combinaties met dit gehaktbrood zijn krieltjes met bijvoorbeeld asperges, spinazie of een lekkere frisse salade. Alledrie de groentes doen het prima met een gekookt ei!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit paas-gehaktbrood met verstopt ei recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter