Limburgs zuurvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Bestrooi vlees met en .
  2. Marineer ongeveer 24 uur in marinade van , en kruiden.
  3. Bak goudgeel en houd ze apart.
  4. Vlees droogdeppen en bruin braden.
  5. Voeg en marinade toe (vlees moet net onder staan).
  6. Verwarm het geheel en voeg de stroop, verkruimelde peperkoek en toe (eventueel ).
  7. Laat het geheel op een laag vuurtje pruttelen tot vlees gaar is (enkele uurtjes).
  8. Serveren moet eigenlijk met frietjes, rode kool en appelmoes.
25
25
25

Variaties op Limburgs zuurvlees

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Limburgs zuurvlees
VariatieAantalGang
Limburgs zuurvlees3Stoofschotels
Limburgs zuurvlees van paardenvlees1Vlees
Zoer Vleis (Limburgs zuurvlees)1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Limburgs zuurvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Zoooooo lekker! Het is effe werk en het duurt even, maar dan heb je ook iets waar je mee aan kunt komen op tafel met familie, kennissen of gewoon voor jezelf. Echt heerlijk! Ook met rijst en gemengde ... Lees reactie
Walter 22 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
213 kcal
10%852 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
44 g.
16%176 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Limburgs zuurvlees