Allergie informatie: Limburgs zuurvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderpoulet of rundvlees, in blokjes gesneden
- 3 uien
- 3 koppen azijn
- 3 koppen water
- 4 kruidnagels
- 1 laurierblad
- peperkorrels
- peper
- zout
- 1 a 2 eetlepels appelstroop
- 2 tot 4 schijven peperkoek (mag ook gember- of candijkoek zijn)
- 1 eetlepel suiker
- eventueel glaasje zilveruitjes
Meer Recepten
- Zuurvlees
Met runderbraadvlees, laurierblad, kruidnagel uit Duitsland
6 porties - 18 uur
Vlees - schlosser - Zuurvlees
Met runderpoulet, uien en appelstroop uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Vlees - Daentje73 - Zuurvlees
Met rundvlees, uien en azijn uit Nederland
4 porties - 4 uur
Streekgerechten - gilissen - Limburgs Zoervleisj
Met rundvlees, uien en peperkoek uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - sanneke71 - Limburgs prutje voor op pate
Met zilveruitjes, rozijnen en witte wijn uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Limburgs zuurvlees
- Allergieen informatie