Lever op zijn Indisch
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
- Bereiden
- Kookboek van ma-griet
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Lever in mooie plakken snijden, bestrooien met en en er over strooien.
Mooi aanbraden in de en dan uit de pan doen.
Ui snipperen en die garen in het vet van de lever
Toevoegen de , , , ketjoembar, even mee bakken en daarna afblussen met 2,5 deciliter water als de gaan kleuren. - Dan toevoegen de salamblaadjes en de kokos meel (in beetje water aanlengen).
- Dit mengsel 15 minuten laten koken.
- Daarna de lever bij de saus doen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lampang loemboek (lever met gekruide saus)420m
-
Recept
Hati goreng kering (gemarineerde, droog gebakken lever)445m
-
Recept
Saté Babi Hati (saté van varkenshaas en lever)445m
-
Recept
Indisch Stoofpotje42u15m
-
Recept
Gebakken lever met uien415m
-
Recept
(Kalfs)lever in tomaten-biersaus445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 136 kcal | 6% | 544 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |