Allergie informatie: Lamskroon met kruidenkorst
Terug naar het receptIngrediënten
- ingrediλnten
- voor de kruidenkorst ('persillade'):
- 60 gram boter
- enkele takjes peterselie
- enkele takjes dragon
- enkele sprieten bieslook
- 1⁄2 bakje kervel
- paneermeel
- 1 eetlepel mosterd
- 1 teentje look
- peper
- zout
- voor het lamsvlees:
- 600 gram lamskroon
- 1 klontje boter
- peper
- zout
- voor de saus:
- 1⁄2 ui
- enkele takjes rozemarijn
- enkele blaadjes salie
- 1 deciliter rode porto
- 2 deciliter bruine runderfond
- 1 klontje boter
- peper
- zout
- voor de aardappel-groentegarnituur:
- 250 gram shiitake-paddenstoelen
- 4 lente-uitjes
- 6 aardappelen (vastkokend)
- peper
- zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamskroon met kruidenkorst
- Allergieen informatie