Lamskoteletjes met een olijvensausje

Lamskoteletjes met een olijvensausje

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

IngrediëntenBereidingswijze

Verwarm de grillplaat. Sla de lamskoteletjes een beetje plat en smeer ze in met olijfolie. Hak de olijven, samen met 50 gram olijfolie en een flinke snuf oregano, grof in de keukenmachine. Leg de lamskoteletjes op de grillplaat en bak ze ongeveer 2 minuten per kant. Leg ze op een serveerbord waarop u vooraf wat sla hebt gelegd. Bestrooi de lamskoteletjes met zout en maak ze af met het olijvensausje. Serveer het gerecht lekker warm.
Bron: © cucina italia

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit lamskoteletjes met een olijvensausje recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter