Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsblanquette recept
Kalfsblanquette recept

Kalfsblanquette


Ingrediënten


printad
12

Bereidingswijze


Pel de ui, spoel de selderij, kuis de wortelen en snipper alle groenten fijn. Bak het vlees aan alle kanten in de boter. Kruid met peper en zout. Voeg de ui en de wortelen en selderij toe. Schenk water bij tot het vlees onder is. Doe het kruidentuiltje erbij en bouillonblokje. Laat 30 min. stoven onder deksel. Maak het gehakt in balletjes en laat 20 min. onder deksel stoven. Snijd de champignon in schijfjes en voeg ze bij het vlees. Laat 5 min. onder delsel stoven. Haal het kruidentuiltje eruit. Klop een eierdooier en room en voeg het bij het vlees. Laat een paar min. sudderen tot de saus dikt. Breng op smaak met peper en zout en citroen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kalfsblanquette recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven