AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kalfsblanquette

12

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kalfsblanquette recept Pel de ui, spoel de selderij, kuis de wortelen en snipper alle groenten fijn. Bak het vlees aan alle kanten in de boter. Kruid met peper en zout. Voeg de ui en de wortelen en selderij toe. Schenk water bij tot het vlees onder is. Doe het kruidentuiltje erbij en bouillonblokje. Laat 30 min. stoven onder deksel. Maak het gehakt in balletjes en laat 20 min. onder deksel stoven. Snijd de champignon in schijfjes en voeg ze bij het vlees. Laat 5 min. onder delsel stoven. Haal het kruidentuiltje eruit. Klop een eierdooier en room en voeg het bij het vlees. Laat een paar min. sudderen tot de saus dikt. Breng op smaak met peper en zout en citroen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kalfsblanquette recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /