Kalfsblanquette

Kalfsblanquette

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Pel de ui, spoel de selderij, kuis de wortelen en snipper alle groenten fijn. Bak het vlees aan alle kanten in de boter. Kruid met peper en zout. Voeg de ui en de wortelen en selderij toe. Schenk water bij tot het vlees onder is. Doe het kruidentuiltje erbij en bouillonblokje. Laat 30 min. stoven onder deksel. Maak het gehakt in balletjes en laat 20 min. onder deksel stoven. Snijd de champignon in schijfjes en voeg ze bij het vlees. Laat 5 min. onder delsel stoven. Haal het kruidentuiltje eruit. Klop een eierdooier en room en voeg het bij het vlees. Laat een paar min. sudderen tot de saus dikt. Breng op smaak met peper en zout en citroen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kalfsblanquette recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter