Huisgemaakte hamburgers

Ingrediënten

+ -
print

Broodje voor de burger:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snij in ringen, snij het vlees in blokjes en de spek in reepjes.
  2. Verwijder de korst van het brood.
  3. Hak het brood in een keukenmachine tot kruimels.
  4. Doe de kruimels in een schaal.
  5. Doe de , het spek en de verse kruiden in de keukenmachine en hak fijn.
  6. Voeg het vlees toe en hak nog even, zorg dat het vlees niet te fijn wordt gehak maar in blokjes van een paar millimeter.
  7. Doe de mix in de schaal met het broodkruim samen met de worcestershire saus, , en .
  8. Meng alles goed door elkaar.
    Leg een stukje folie op het aanrecht en maak met natte handen een burger.
  9. Vouw het folie dicht en laat minstens 1 uur rusten in de koelkast. (Herhaal voor de 2e burger.)
    Bak de burgers in een hele hete (grill)pan of op de barbecue in ongeveer 6 minuten (niet te gaar).
    Verwarm het broodje 3 minuten onder gril en beleg met de overige ingrediënten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketchup, wit brood, mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in wit brood
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wit brood en mayonaise
  • wit brood, mayonaise, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • ketchup, mayonaise, kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd en mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in ontbijtspek en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Huisgemaakte hamburgers heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Bij de kruiden een klein puntje sambal gedaan word de smaak net even wat lekkerder vind ik maar zonder sambal smaken deze burgers ook zeer goed goetjes jacko
jaccor 18 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
388 kcal
19%776 kcal
Vetten
13 g.
19%26 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Huisgemaakte hamburgers