Hollandse jachtschotel

Hollandse jachtschotel

print
Delen

IngrediëntenBereidingswijze

Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Doe er peper en zout bij en haal ze door de bloem. Snipper de uien en de appels en fruit ze in de hete boter. Doe het vlees erbij en roer alles goed door elkaar. Voeg de kruiden en de bouillon met de wijn toe en stoof het vlees in 2 uur op een laag pitje gaar. Kook de aardappelen en maak er puree van. Schep, als het vlees gaar is, dit in een vuurvaste schotel en strijk de aardappelpuree erover. Zet de schaal in de oven (200 graden C.) tot zich een mooi bruin korstje heeft gevormd.
Bron: © van mij zelf

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hollandse jachtschotel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (1)

Gemiddelde score 6 / 10 in 1 reactie
  • "snipper de uien en aardappelen" moet zijn: snipper de uien en appels. wij snapten het al niet en hadden de aardappelen in kleine stukjes gesneden en bij de ui en het vlees gegooid. tot ik me afvroeg waar we met de appel heen moesten en welke aardappels ik nog moest koken...jammer maar wie weet wordt het nog wel lekker...we wachten af!
    gaf dit recept 3/5 sterren

Laat uw reactie achter