AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Hollandse jachtschotel

1 1

Ingrediënten

Bereidingswijze

Hollandse jachtschotel recept Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Doe er peper en zout bij en haal ze door de bloem. Snipper de uien en de appels en fruit ze in de hete boter. Doe het vlees erbij en roer alles goed door elkaar. Voeg de kruiden en de bouillon met de wijn toe en stoof het vlees in 2 uur op een laag pitje gaar. Kook de aardappelen en maak er puree van. Schep, als het vlees gaar is, dit in een vuurvaste schotel en strijk de aardappelpuree erover. Zet de schaal in de oven (200 graden C.) tot zich een mooi bruin korstje heeft gevormd.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit hollandse jachtschotel recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • "snipper de uien en aardappelen" moet zijn: snipper de uien en appels. wij snapten het al niet en hadden de aardappelen in kleine stukjes gesneden en bij de ui en het vlees gegooid. tot ik me afvroeg waar we met de appel heen moesten en welke aardappels ik nog moest koken...jammer maar wie weet wordt het nog wel lekker...we wachten af!
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /