Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse jachtschotel recept
Hollandse jachtschotel recept

Hollandse jachtschotel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Doe er peper en zout bij en haal ze door de bloem. Snipper de uien en de appels en fruit ze in de hete boter. Doe het vlees erbij en roer alles goed door elkaar. Voeg de kruiden en de bouillon met de wijn toe en stoof het vlees in 2 uur op een laag pitje gaar. Kook de aardappelen en maak er puree van. Schep, als het vlees gaar is, dit in een vuurvaste schotel en strijk de aardappelpuree erover. Zet de schaal in de oven (200 graden C.) tot zich een mooi bruin korstje heeft gevormd.

Allergenen Informatie

Voor dit hollandse jachtschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hollandse jachtschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • "snipper de uien en aardappelen" moet zijn: snipper de uien en appels. wij snapten het al niet en hadden de aardappelen in kleine stukjes gesneden en bij de ui en het vlees gegooid. tot ik me afvroe... Lees reactie
    Lililies gaf dit recept op 16 november 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven