AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Goulash

53 3

Ingrediënten

Bereidingswijze

Goulash recept Gebruik voor het maken een grote juspan.
Doe de olie in de pan en verhit deze.
Snijd ondertussen het vlees in dobbelstenen van ongeveer een centimeter en bak het vlees in de olie (direct na het snijden in de hete olie doen). Bak het vlees alleen maar aan.
Snijd de paprika's in stukjes en voeg deze toe aan het vlees.
Pel de tenen knoflook, snijd deze in dunne plakjes direkt in de ban en smoor deze mee.
Snijd vervolgens de uien in grove stukken en smoor deze meem met het mengsel.
Voeg vervolgens de eetlepel kruidenboullionpoeder en de gezeefde tomaten toe.
Roer de massa goed door elkaar en voeg vervolgens de paprika poeder toe.
Roer alles goed door elkaar en laat het op zeer laag vuur net zolang sudderen tot vlees en groenten gaar zijn met de deksel op de pan. Laat nadat alles gaar is de pan nog ongeveer een uur sudderen zonder deksel (om het over tollige vocht te laten verdampen).
Eet de goulash met rijst of aardappelpuree en doperwtjes.
Tip : U kunt voor het vlees halfom rundvlees en gehakt gebruiken. Gehakt op het laatst toevoegen in kleine balletjes.
(Zoals u balletjes in de soep maakt).

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit goulash recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 10 recensies

  • 1 kg rundvlees, 2 rode paprika's, 3 uien, 1 eetlepel knoflook poeder, 1 kg tomaten, 4 eetlepelolijfolie, 1 eetlepel bouillon, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 eetlepel zout, 200 g stukje winterwortel, 1 eetlepel citroen, 10 g basilicum
  • Heerlijk recept
  • Niet uitstellen. Heb het ook gemaakt met 750 gram bahmi vlees. Kort aanbakken in gedeeltes in koekepan. Even schroeien. Tomaten uit 2 blikjes uitgelekt en met de staafmixer. Volle braadpan. Bedankt Hans. Heerlijk!
  • Heerlijk recept we hebben ervan gesmuld. Zal ik zeer zeker vaker maken, zalig!
  • Ik mis de kummel. En, ook prima te serveren met farfalle.
  • Ik mis de kummel. En, ook prima te serveren met farfalle.
  • Snel een keer maken. Nu al zin in mmmm
  • Ben nu an het koken, zal straks zeggen of het lekker was!
  • Heerlijk recept ! Ik heb er nog een courgette in blokjes aan toegevoegd.
  • Prima recept, smaakt authentiek. Gebruik runderbraadlappen en rode puntparika voor beste resultaat. Serveren met vers donkerbruin brood is ook lekker.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /