Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


53 3

Bereidingswijze


Gebruik voor het maken een grote juspan.
Doe de olie in de pan en verhit deze.
Snijd ondertussen het vlees in dobbelstenen van ongeveer een centimeter en bak het vlees in de olie (direct na het snijden in de hete olie doen). Bak het vlees alleen maar aan.
Snijd de paprika's in stukjes en voeg deze toe aan het vlees.
Pel de tenen knoflook, snijd deze in dunne plakjes direkt in de ban en smoor deze mee.
Snijd vervolgens de uien in grove stukken en smoor deze meem met het mengsel.
Voeg vervolgens de eetlepel kruidenboullionpoeder en de gezeefde tomaten toe.
Roer de massa goed door elkaar en voeg vervolgens de paprika poeder toe.
Roer alles goed door elkaar en laat het op zeer laag vuur net zolang sudderen tot vlees en groenten gaar zijn met de deksel op de pan. Laat nadat alles gaar is de pan nog ongeveer een uur sudderen zonder deksel (om het over tollige vocht te laten verdampen).
Eet de goulash met rijst of aardappelpuree en doperwtjes.
Tip : U kunt voor het vlees halfom rundvlees en gehakt gebruiken. Gehakt op het laatst toevoegen in kleine balletjes.
(Zoals u balletjes in de soep maakt).

Allergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Goulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 10 recensies

  • 1 kg rundvlees, 2 rode paprika's, 3 uien, 1 eetlepel knoflook poeder, 1 kg tomaten, 4 eetlepelolijfolie, 1 eetlepel bouillon, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 eetlepel zout, 200 g stukje winterwortel, 1 ee... Lees reactie
  • Heerlijk recept
  • Niet uitstellen. Heb het ook gemaakt met 750 gram bahmi vlees. Kort aanbakken in gedeeltes in koekepan. Even schroeien. Tomaten uit 2 blikjes uitgelekt en met de staafmixer. Volle braadpan. Bedankt Ha... Lees reactie
  • Heerlijk recept we hebben ervan gesmuld. Zal ik zeer zeker vaker maken, zalig!
  • Ik mis de kummel. En, ook prima te serveren met farfalle.
  • Ik mis de kummel. En, ook prima te serveren met farfalle.
  • Snel een keer maken. Nu al zin in mmmm
  • Ben nu an het koken, zal straks zeggen of het lekker was!
  • Heerlijk recept ! Ik heb er nog een courgette in blokjes aan toegevoegd.
  • Prima recept, smaakt authentiek. Gebruik runderbraadlappen en rode puntparika voor beste resultaat. Serveren met vers donkerbruin brood is ook lekker.
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven