Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


55 4

Bereidingswijze


Gebruik voor het maken een grote juspan.
Doe de olie in de pan en verhit deze.
Snijd ondertussen het vlees in dobbelstenen van ongeveer een centimeter en bak het vlees in de olie (direct na het snijden in de hete olie doen). Bak het vlees alleen maar aan.
Snijd de paprika's in stukjes en voeg deze toe aan het vlees.
Pel de tenen knoflook, snijd deze in dunne plakjes direkt in de ban en smoor deze mee.
Snijd vervolgens de uien in grove stukken en smoor deze meem met het mengsel.
Voeg vervolgens de eetlepel kruidenboullionpoeder en de gezeefde tomaten toe.
Roer de massa goed door elkaar en voeg vervolgens de paprika poeder toe.
Roer alles goed door elkaar en laat het op zeer laag vuur net zolang sudderen tot vlees en groenten gaar zijn met de deksel op de pan. Laat nadat alles gaar is de pan nog ongeveer een uur sudderen zonder deksel (om het over tollige vocht te laten verdampen).
Eet de goulash met rijst of aardappelpuree en doperwtjes.
Tip : U kunt voor het vlees halfom rundvlees en gehakt gebruiken. Gehakt op het laatst toevoegen in kleine balletjes.
(Zoals u balletjes in de soep maakt).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Goulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 10 recensies

  • 1 kg rundvlees, 2 rode paprika's, 3 uien, 1 eetlepel knoflook poeder, 1 kg tomaten, 4 eetlepelolijfolie, 1 eetlepel bouillon, 1 eetlepel paprikapoeder, 1 eetlepel zout, 200 g stukje winterwortel, 1 ee... Lees reactie
    Satnam Singh gaf dit recept op 7 januari 2015 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept
    Saskia gaf dit recept op 27 februari 2014 5 uit 5 sterren
  • Niet uitstellen. Heb het ook gemaakt met 750 gram bahmi vlees. Kort aanbakken in gedeeltes in koekepan. Even schroeien. Tomaten uit 2 blikjes uitgelekt en met de staafmixer. Volle braadpan. Bedankt Ha... Lees reactie
    Jos gaf dit recept op 8 augustus 2013 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept we hebben ervan gesmuld. Zal ik zeer zeker vaker maken, zalig!
    Sonja gaf dit recept op 13 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik mis de kummel. En, ook prima te serveren met farfalle.
    Bouke gaf dit recept op 10 mei 2013 3 uit 5 sterren
  • Ik mis de kummel. En, ook prima te serveren met farfalle.
    Bouke gaf dit recept op 10 mei 2013 3 uit 5 sterren
  • Snel een keer maken. Nu al zin in mmmm
    Angelique Derks gaf dit recept op 4 mei 2013 5 uit 5 sterren
  • Ben nu an het koken, zal straks zeggen of het lekker was!
    Rita gaf dit recept op 19 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept ! Ik heb er nog een courgette in blokjes aan toegevoegd.
    Janneke gaf dit recept op 15 november 2012 5 uit 5 sterren
  • Prima recept, smaakt authentiek. Gebruik runderbraadlappen en rode puntparika voor beste resultaat. Serveren met vers donkerbruin brood is ook lekker.
    Bezoeker gaf dit recept op 1 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
    De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven