Gehaktbrood Herfstnoot

Ingrediënten

+ -
print

Voor het gehakt:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op ca 180 graden C.
  2. Leg op de bakplaat een laagje alufolie met daarover een laagje bakpapier.
  3. Meng alle ingrediënten voor het tot een samenhangend geheel en leg het op plastic folie.
  4. Druk het iets plat (als een dikke deeglap) Meng alle ingrediënten voor de vulling ( en naar smaak toevoegen) en verdeel deze vulling over het midden van het .
  5. Rol vervolgens het zo op dat de vulling in het midden blijft, maar het wel stevig blijft.
  6. Leg het op het bakpapier op de bakplaat en vouw de alufolie erover.
  7. Schuif het voor ca 30 minuten in de oven en vouw de folie dan opzij.
  8. Nog een half uurtje in de oven om verder door te garen en een mooi korstje.
  9. Bestrijk het tussendoor nog een paar keer met wat losgeklopt eigeel voor een mooi, glanzende korst.
  10. Als het klaar is, uit de oven halen en even 5 minuten laten rusten alvorens het aan te snijden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in witbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei en ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel en koffiemelk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • noten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel en koffiemelk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in koffiemelk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
600 kcal
30%2400 kcal
Vetten
35 g.
50%140 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktbrood Herfstnoot