Duitse biefstuk

Duitse biefstuk

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Rasp een halve ui en snipper de rest van de uien.
Meng de geraspte halve ui, worcestersaus, eierdooier, zout en royaal vers gemalen peper door de gehakte biefstuk.
Vorm er 4 biefstukjes van.
Laat de boter heet worden in een koekenpan en bak ze 3 minuten aan elke kant. Neem ze uit de pan en houd ze warm.
Fruit de uisnippers in de braadboter goudgeel.
Schep de uien met de braadboter over de biefstukjes.
Bron: © Janneke's Receptenpagina

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit duitse biefstuk recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter