Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duitse biefstuk recept
Duitse biefstuk recept

Duitse biefstuk


Ingrediënten


printad
8 1

Bereidingswijze


Rasp een halve ui en snipper de rest van de uien.
Meng de geraspte halve ui, worcestersaus, eierdooier, zout en royaal vers gemalen peper door de gehakte biefstuk.
Vorm er 4 biefstukjes van.
Laat de boter heet worden in een koekenpan en bak ze 3 minuten aan elke kant. Neem ze uit de pan en houd ze warm.
Fruit de uisnippers in de braadboter goudgeel.
Schep de uien met de braadboter over de biefstukjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit duitse biefstuk recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven