MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Duitse biefstuk

Duitse biefstuk recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Rasp een halve ui en snipper de rest van de uien.
Meng de geraspte halve ui, worcestersaus, eierdooier, zout en royaal vers gemalen peper door de gehakte biefstuk.
Vorm er 4 biefstukjes van.
Laat de boter heet worden in een koekenpan en bak ze 3 minuten aan elke kant. Neem ze uit de pan en houd ze warm.
Fruit de uisnippers in de braadboter goudgeel.
Schep de uien met de braadboter over de biefstukjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit duitse biefstuk recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /