Casselerrib met bieslooksaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Was de grondig en snijd ze eventueel doormidden.
  2. Kook ze even voor en laat afkoelen.
  3. Was de en hak hem grof.
  4. Schil en was de .
  5. Leg de zachte blaadjes opzij.
  6. Snijd de in partjes.
  7. Laat het deeg op kamertemperatuur ca. 10 minuten rusten.
  8. Kook 2 hard en laat ze schrikken onder koud water.
  9. Klop de door de melk.
  10. Rol het deeg samen met het bakpapier uit.
  11. Snijd dwars een ca. 18 cm brede reep uit en leg op licht bebloemd werkvlak.
  12. Snijd de rest van het deeg wat groter dan het braadstuk (1-2 cm).
  13. Leg het deeg inclusief het bakpapier op het bakblik.
  14. Was de , dep hem droog en leg op het deeg.
  15. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  16. Snijd het resterende vlees in repen en leg het in de vorm van een raster op het vlees.
  17. Druk de randen goed aan.
  18. Bak de ca. 45 minuten in de oven.
  19. Bestrijk het deeg 10 minuten voor einde baktijd met eigeel.
  20. Roer de door de .
  21. Was en hak de kruiden fijn.
  22. Pel de en hak ze klein.
  23. Spatel de en de kruiden door de yoghurtsaus en breng het geheel op smaak met en .
  24. Bak de ca. 20 minuten in de oven.
  25. Bak de in de en breng op smaak en voeg 1/2 kopje water toe.
  26. Laat het geheel 10-15 minuten afgedekt garen.
  27. Snijd de koolrabiblaadjes fijn en voeg toe aan de groente.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • bladerdeeg, koffiemelk, yoghurt, mayonaise, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg, koffiemelk, mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in koffiemelk, mayonaise, olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
408 kcal
20%1632 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
56 g.
21%224 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Casselerrib met bieslooksaus