MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Amerikaanse meatloaf

Amerikaanse meatloaf recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe de kruiden, knoflook en gehakte ui in een grote kom en voeg het gehakt en het ei toe. Kneed alles door elkaar (dit kan ook in de keukenmachine). Week het brood in de melk en wrijf het met de vingers fijn. Voeg toe aan het vlees, samen met mosterdpoeder, worcestershire sauce, wijn, zout en peper. Laat het minstens een half uur rusten. Verwarm intussen de oven voor op 150įC. Doe het gehakt in een langwerpige cakeschaal en strijk het oppervlak glad. Bedek de bovenkant met reepjes bacon en dek alles af met aluminiumfolie. Zet de schaal in een bakblik en giet er een laag water bij. Laat de meatloaf 2 uur bakken. Haal hem uit de oven en laat 30 minuten rusten voor je hem in plakken snijdt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit amerikaanse meatloaf recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /