AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Amerikaanse meatloaf

3 2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Amerikaanse meatloaf recept Doe de kruiden, knoflook en gehakte ui in een grote kom en voeg het gehakt en het ei toe. Kneed alles door elkaar (dit kan ook in de keukenmachine). Week het brood in de melk en wrijf het met de vingers fijn. Voeg toe aan het vlees, samen met mosterdpoeder, worcestershire sauce, wijn, zout en peper. Laat het minstens een half uur rusten. Verwarm intussen de oven voor op 150įC. Doe het gehakt in een langwerpige cakeschaal en strijk het oppervlak glad. Bedek de bovenkant met reepjes bacon en dek alles af met aluminiumfolie. Zet de schaal in een bakblik en giet er een laag water bij. Laat de meatloaf 2 uur bakken. Haal hem uit de oven en laat 30 minuten rusten voor je hem in plakken snijdt.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit amerikaanse meatloaf recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /