-
Ik heb er ketchup doorheen gedaan bij gebrek aan chilisaus maar wel een cayennepeper toegevoerd, oude kaas gebruikt en een uitje. Plakje cheddar op de de hamburger en daarna op een knapperig stukje stokbrood. Helemaal goed. En Ben wissink hoezo geen mayonaise? Dat moet ieder voor zich weten denk ik zo.
Do gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik heb dit recept gemaakt en inderdaad ik ben ook niet zo op die chilisaus dus daar in tegen heb ik ketchup en mosterd gebruikt. Dit is een perfect recept voor een goede basishamburger en of je er dan wel of geen mayo op doet moet je zelf weten.
Huib gaf dit recept 4/5 sterren
-
Dit is een voortreffelijk basisrecept voor hamburgers! Het leent zich er uitstekend voor om naar eigen wens de kwaliteit van de producten te kiezen en naar eigen smaak/inzicht ingredienten toe te voegen. Een aanrader zeker als je meerdere gasten te eten krijgt!
Corrie gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik gebruik i.p.v. gewone kaas Cheddar. En smullen maar!
Reau gaf dit recept 5/5 sterren
-
Deze hamburgers zijn echt heerlijk, mijn advies is om Rundergehakt van de echte slager te halen en niet van de kilo-knal-supermarkt aanbieding. Deze is veel te nat en bakt niet mooi (en is smaakloos).
Ik heb heb hele dunne reepjes (gerookte)katenspek/bacon aan toegevoegd voor een extra bite; een aanrader!
Chris gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wat een onzin om dit recept maar één ster te geven enkel en alleen omdat jouw smaak in saus anders is!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Gebruik altijd rundvlees, en doe daar NOOIT mayonaise over! diegene die dit heeft bedacht!
Tomaten ketchup en mosterd met een licht gefruite uienringen