Zarzuela

Zarzuela

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Bereiding: Doe de saffraan samen met de amandelen in een vuurvaste kom met de 4 eetlepels kokend water en laat rusten. Verwarm de olijfolie op middelmatig vuur en zet het daarna terug lager. Doe de ui erbij en laat bruinen. Doe dan bovenop de ui, de tijm, de laurier, de groene peper, de knoflook en de paprika en laat staan tot dat de peper, paprika en ui gaar zijn. Voeg dan de peper, de tomatenblokjes en het paprikapoeder toe. Voeg de visbouillon toe, het saffraanwater met de amandelen en onder regelmatig roeren, wachten tot het kookt. Zet het vuur dan lager wacht tot de saus dikker wordt. Ondertussen maak je de kleine en grote mosselen proper Doe de vis er nu bij en roer heel voorzichtig zodat hij niet stuk gaat. Voeg de gambaís en de mosselen toe. Zet het vuur heel laag, doe er een deksel op en laat verder staan tot de mosselen open zijn. Verwijder daarna de dicht gebleven mosselen. Dien op met brood.

Serveersuggesties

Indien je wenst, kan je een scheutje wijn toevoegen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zarzuela recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Laat uw reactie achter