MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Zarzuela

Zarzuela recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Bereiding: Doe de saffraan samen met de amandelen in een vuurvaste kom met de 4 eetlepels kokend water en laat rusten. Verwarm de olijfolie op middelmatig vuur en zet het daarna terug lager. Doe de ui erbij en laat bruinen. Doe dan bovenop de ui, de tijm, de laurier, de groene peper, de knoflook en de paprika en laat staan tot dat de peper, paprika en ui gaar zijn. Voeg dan de peper, de tomatenblokjes en het paprikapoeder toe. Voeg de visbouillon toe, het saffraanwater met de amandelen en onder regelmatig roeren, wachten tot het kookt. Zet het vuur dan lager wacht tot de saus dikker wordt. Ondertussen maak je de kleine en grote mosselen proper Doe de vis er nu bij en roer heel voorzichtig zodat hij niet stuk gaat. Voeg de gambaís en de mosselen toe. Zet het vuur heel laag, doe er een deksel op en laat verder staan tot de mosselen open zijn. Verwijder daarna de dicht gebleven mosselen. Dien op met brood.

Serveersuggesties

Indien je wenst, kan je een scheutje wijn toevoegen.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zarzuela recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /