AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Zalmfilets met kruidenkorst

Ingrediënten

Bereidingswijze

Zalmfilets met kruidenkorst recept Bestrooi de filets met zout en peper. Maak een sausje van de sojasaus, sherry en 1 eetlepel sesamolie. Bestrijk de filets met de marinade en leg de filets op een ingevet bakblik. Snipper de ui, het pepertje en de knoflook. Meng de paneermeel met de ui, knoflook, bieslook, peterselie en sesamzaad. Roer er de resterende sesamolie door. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Grilleer de zalmfilets ongeveer 4 minuten onder de hete grill. Neem de filets uit de oven en bestrijk met de crème fraiche. Verdeel het paneermengsel erover en druk goed aan. Laat het onder de grill nog in 3 minuten mooi lichtbruin kleuren.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalmfilets met kruidenkorst recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /