MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Zalm met kruidenkorst

Zalm met kruidenkorst recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Wrijf de zalmfilet in met peper en zout. Snijd de filet overdwars in mooie repen van ca. 3 cm breed. Roer in een schaaltje de kruiden door elkaar en wentel de repen zalm erdoor, zodat de zalm rondom met kruiden bedekt is. Smelt de boter in een pan met anti aanbaklaag en pers de gepelde knoflookteentjes er bovenuit. Bak de knoflook ca. 30 seconden. Voeg de repen zalm toe en bak die, op een matig hoog vuur in ca. 5 minuten lichtbruin en gaar. Keer ze af en toe. Schep de zalmrepen op de borden. Roer de creme fraiche door het achtergebleven bakvet en breng het geheel al roerend aan de kook. Breng de saus op smaak met zout, peper en citroensap en lepel hem over de zalm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm met kruidenkorst recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /