Zalm met kruidenkorst

Zalm met kruidenkorst

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Wrijf de zalmfilet in met peper en zout. Snijd de filet overdwars in mooie repen van ca. 3 cm breed. Roer in een schaaltje de kruiden door elkaar en wentel de repen zalm erdoor, zodat de zalm rondom met kruiden bedekt is. Smelt de boter in een pan met anti aanbaklaag en pers de gepelde knoflookteentjes er bovenuit. Bak de knoflook ca. 30 seconden. Voeg de repen zalm toe en bak die, op een matig hoog vuur in ca. 5 minuten lichtbruin en gaar. Keer ze af en toe. Schep de zalmrepen op de borden. Roer de creme fraiche door het achtergebleven bakvet en breng het geheel al roerend aan de kook. Breng de saus op smaak met zout, peper en citroensap en lepel hem over de zalm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit zalm met kruidenkorst recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter