Visstukjes met een chipskorstje
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Snijd de vis in kleine gelijke stukken en bestrooi ze met zout en peper.
- Gebruik niet te veel zout, want de om te paneren zijn ook zout.
Strooi de op een bord. - Klop de los in een diep bord en strooi op een derde bord.
- Verkruimel de met de handen en meng ze door het .
- Haal de stukken vis een voor een door de , schud de overtollige eraf en haal ze door het ei.
- Wentel ze vervolgens door het - mengsel.
- Druk goed aan zodat het overal aan blijft plakken.
Verhit de olie in een ruime pan en bak de stukken vis in 4 minuten krokant en goudbruin. - Keer ze halverwege.
- Laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Snijd de in partjes en decoreer hier de vis mee.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kabeljauw in een jasje430m
-
Recept
Kabeljauw in een zachte tomatensaus440m
-
Recept
Koolvisfilet in een jasje41u40m
-
Recept
Gestoomd groente vispakketje op een bedje van knoflook tagliatelle425m
-
Recept
Forel in een jasje met venkel435m
-
Recept
Kalio udang (garnalen met kokos in een hete saus)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel en chips kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel en chips
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chips
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chips
- kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 155 kcal | 7% | 620 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |