Visstoofpotje

Visstoofpotje

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

De kabeljauw in stukjes snijden. Viskruiden met zout en olie mengen, de kabeljauw erdoor scheppen en in laten trekken. Kabeljauw bakken in olie. In andere pan paprika in olie bakken. Paprika bij kabeljauw doen en de cherrytomaatjes, tomatenblokjes en fijngesneden rood pepertje toevoegen. Breng het stoofpotje zachtjes tegen de kook aan en laat het afgedekt op laag vuur 20 minuten zacht koken. Alles in een ovenschaal doen en de geraspte kaas erover strooien. Even onder de gril voor een lekker korstje. In een droge Tefalpan de pijnboompitten 2-3 minuten roosteren en erbij serveren. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking of bak de krielaardappeltjes. Eet smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit visstoofpotje recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter