MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Visstoofpotje

Visstoofpotje recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

De kabeljauw in stukjes snijden. Viskruiden met zout en olie mengen, de kabeljauw erdoor scheppen en in laten trekken. Kabeljauw bakken in olie. In andere pan paprika in olie bakken. Paprika bij kabeljauw doen en de cherrytomaatjes, tomatenblokjes en fijngesneden rood pepertje toevoegen. Breng het stoofpotje zachtjes tegen de kook aan en laat het afgedekt op laag vuur 20 minuten zacht koken. Alles in een ovenschaal doen en de geraspte kaas erover strooien. Even onder de gril voor een lekker korstje. In een droge Tefalpan de pijnboompitten 2-3 minuten roosteren en erbij serveren. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking of bak de krielaardappeltjes. Eet smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit visstoofpotje recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /