Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visstoofpotje recept
Visstoofpotje recept

Visstoofpotje


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


De kabeljauw in stukjes snijden. Viskruiden met zout en olie mengen, de kabeljauw erdoor scheppen en in laten trekken. Kabeljauw bakken in olie. In andere pan paprika in olie bakken. Paprika bij kabeljauw doen en de cherrytomaatjes, tomatenblokjes en fijngesneden rood pepertje toevoegen. Breng het stoofpotje zachtjes tegen de kook aan en laat het afgedekt op laag vuur 20 minuten zacht koken. Alles in een ovenschaal doen en de geraspte kaas erover strooien. Even onder de gril voor een lekker korstje. In een droge Tefalpan de pijnboompitten 2,5 minuten roosteren en erbij serveren. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking of bak de krielaardappeltjes. Eet smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit visstoofpotje recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven