AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Visragout

Ingrediënten

Bereidingswijze

Visragout recept Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Breng de bouillon aan de kook. Leg de vis in de bouillon en laat de vis tegen de kook aan in 5 minuten gaar worden. Neem de vis voorzichtig uit de bouillon. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen. Verwarm de margarine en fruit hier de uienringetjes zacht. Strooi de bloem er over en warm dit goed door. Giet er in gedeelten, onder goed roeren de visbouillon bij en breng dit aan de kook. Laat de saus enkele minuten zacht koken. Spoel de garnalen in een zeef af. Meng de stukjes vis en de garnalen voorzichtig door de saus en voeg de room toe. Warm het geheel goed door. Maak de ragout op smaak met de klein geknipte bieslook, de dille, enkele druppels citroensap, peper en weinig zout. Lekker met doperwtjes met maÔs en volkoren bolletjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit visragout recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /