Visragout

Visragout

print
Delen

Ingrediënten



Bereidingswijze

Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Breng de bouillon aan de kook. Leg de vis in de bouillon en laat de vis tegen de kook aan in 5 minuten gaar worden. Neem de vis voorzichtig uit de bouillon. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen. Verwarm de margarine en fruit hier de uienringetjes zacht. Strooi de bloem er over en warm dit goed door. Giet er in gedeelten, onder goed roeren de visbouillon bij en breng dit aan de kook. Laat de saus enkele minuten zacht koken. Spoel de garnalen in een zeef af. Meng de stukjes vis en de garnalen voorzichtig door de saus en voeg de room toe. Warm het geheel goed door. Maak de ragout op smaak met de klein geknipte bieslook, de dille, enkele druppels citroensap, peper en weinig zout. Lekker met doperwtjes met mas en volkoren bolletjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit visragout recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter