MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Visballetjes met bosuitjes

Visballetjes met bosuitjes recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de kabeljauw in stukjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Pureer de kabeljauw met 1 theelepel zout en 4 eetlepels slagroom tot een gladde puree. Laat de vispuree afgedekt 1/2 uur in de ijskast opstijven. Vorm van de vispuree 12 kleine balletjes. Breng in een pan de bouillon aan de kook en voeg de visballetjes toe. Laat de balletjes tegen de kook aan in 5 minuten gaar worden. Schep de balletjes in een schaaltje. Smelt de boter in en pan en fruit de bosuitjes zachtjes 1 minuut. Roer de bloem erdoor en fruit de bloem 1 minuut zachtjes mee. Schenk de helft van het kookvocht in de pan en breng het aan de kook. Roer alles goed glad. Voeg de rest van het kookvocht toe, breng het weer aan de kook en roer het glad. Kook de saus op matig vuur 5 minuten tot de juiste dikte. Roer de peterselie, dille en de rest van de slagroom erdoor. Breng de saus op smaak met zout en citroensap. Schep de visballetjes door de saus en warm ze nog even mee.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit visballetjes met bosuitjes recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /