Vis uit de oven met wortel, prei en pesto rosso

Vis uit de oven met wortel, prei en pesto rosso

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden C. Snijd de wortels in schijfjes en laat deze ongeveer 4 minuutjes koken. Snijd de prei in schijfjes. Neem 4 stukken aluminiumfolie waar de vis in ingepakt kan worden. Besmeer de bovenkant van de vis met de pesto rosso. Leg per pakketje 100 gram prei en 100 gram wortel op het folie. Leg op de prei en de wortel de met pesto rosso besmeerde vis. Vouw nu het aluminiumfolie dicht en leg de pakketjes een half uur in de oven. Lekker met gebakken aardappeltjes.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit vis uit de oven met wortel, prei en pesto rosso recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter