Vis Forel uit de oven

Vis Forel uit de oven

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Was de forel onder koud stromend water en dep droog met keukenpapier. Meng de gehakte kruiden met de boter en maak op smaak met peper en zout. Vul de forel met de kruidenboter. Leg hem op aluminiumfolie en pak de forel luchtdicht in. Leg het pakketje in een ovenschaal en schuif die in het midden van de oven en laat het in ca. 15 min gaar worden.
Serveer de vis met krieltjes. Serveer er eventueel Hollandaise saus bij en eventueel een glas droge witte wijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit vis forel uit de oven recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Reacties (3)

Gemiddelde score 8.7 / 10 in 3 reacties
  • Wat doe je met het glas droge witte wijn??
    Dick J. Modderkolk gaf dit recept 5/5 sterren
  • Ziet er goed uit eerst een paar vangen in de Forellenvijver bij ons in Dalfsen-Emmen
    Jakob gaf dit recept 4/5 sterren
  • Wat doe ik met het ene glas witte wijn? Opdrinken terwijl de vis in de oven staat?
    Kniesoor gaf dit recept 4/5 sterren

Laat uw reactie achter