Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel uit de oven recept
Vis Forel uit de oven recept

Vis Forel uit de oven


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Was de forel onder koud stromend water en dep droog met keukenpapier. Meng de gehakte kruiden met de boter en maak op smaak met peper en zout. Vul de forel met de kruidenboter. Leg hem op aluminiumfolie en pak de forel luchtdicht in. Leg het pakketje in een ovenschaal en schuif die in het midden van de oven en laat het in ca. 15 min gaar worden.
Serveer de vis met krieltjes. Serveer er eventueel Hollandaise saus bij en eventueel een glas droge witte wijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit vis forel uit de oven recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies

  • Wat doe je met het glas droge witte wijn??
  • Ziet er goed uit eerst een paar vangen in de Forellenvijver bij ons in Dalfsen-Emmen
  • Wat doe ik met het ene glas witte wijn? Opdrinken terwijl de vis in de oven staat?


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven