AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Tonijnmoot met groene olijven

Ingrediënten

Bereidingswijze

Tonijnmoot met groene olijven recept Ontvel de tomaten, halveer ze, verwijder het vocht en de zaadjes en snijd ze in stukjes. Roer de tomatenpuree los met 4 eetlepels water. Snijf de olijven klein. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de moten 2 minuten per kant. Schep ze uit de pan en bestrooi ze met zout. Pel het teentje knoflook en pers het uit boven het achter gebleven bakvet. Voeg de olijven en 3 eetlepels peterselie toe. Bak het geheel nog eens 5 minuten. Voeg de tomaten en tomatenpuree toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Leg de tonijnmoten in de saus en laat ze in 5 minuten op laag vuur door en door warm worden. Keer ze halverwege. Verdeel de tonijnmoten over 4 borden en bestrooi ze met de rest van de peterselie.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit tonijnmoot met groene olijven recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /