Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijnmoot met groene olijven recept
Tonijnmoot met groene olijven recept

Tonijnmoot met groene olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontvel de tomaten, halveer ze, verwijder het vocht en de zaadjes en snijd ze in stukjes. Roer de tomatenpuree los met 4 eetlepels water. Snijf de olijven klein. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de moten 2 minuten per kant. Schep ze uit de pan en bestrooi ze met zout. Pel het teentje knoflook en pers het uit boven het achter gebleven bakvet. Voeg de olijven en 3 eetlepels peterselie toe. Bak het geheel nog eens 5 minuten. Voeg de tomaten en tomatenpuree toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Leg de tonijnmoten in de saus en laat ze in 5 minuten op laag vuur door en door warm worden. Keer ze halverwege. Verdeel de tonijnmoten over 4 borden en bestrooi ze met de rest van de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tonijnmoot met groene olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Geweldige noten
    Noten

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven