Thaise Viscurry

Thaise Viscurry

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten

  • 400 gram roodbaarsfilet
  • 400 gram rijst
  • 500 gram Thaise roerbakgroenten (AH)
  • kruidenpasta voor rode curry (bijv. van Conimex)
  • 1 pakje kokosmelk
  • sojasaus
  • 4 eetlepels koriander, fijngehakt
  • wokolie


Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de visfilet in kleine blokjes. Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin voorzichtig de visblokjes 1 minuut. Voeg de kruidenpasta en de kokosmelk toe en laat de vis op een laag vuur ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Verhit een andere wok of grote hapjespan, doe hierin een scheutje olie en roerbak daar de groenten 5 minuten in. Breng het op smaak met een scheutje sojasaus. Meng vervolgens de warme rijst met de koriander. Verdeel tenslotte de viscurry over 4 borden en schep de korianderrijst en de geroerbakte groenten ernaast.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit thaise viscurry recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter