MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Thaise Viscurry

Thaise Viscurry recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de visfilet in kleine blokjes. Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin voorzichtig de visblokjes 1 minuut. Voeg de kruidenpasta en de kokosmelk toe en laat de vis op een laag vuur ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Verhit een andere wok of grote hapjespan, doe hierin een scheutje olie en roerbak daar de groenten 5 minuten in. Breng het op smaak met een scheutje sojasaus. Meng vervolgens de warme rijst met de koriander. Verdeel tenslotte de viscurry over 4 borden en schep de korianderrijst en de geroerbakte groenten ernaast.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit thaise viscurry recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /