Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise Viscurry recept
Thaise Viscurry recept

Thaise Viscurry


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de visfilet in kleine blokjes. Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin voorzichtig de visblokjes 1 minuut. Voeg de kruidenpasta en de kokosmelk toe en laat de vis op een laag vuur ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Verhit een andere wok of grote hapjespan, doe hierin een scheutje olie en roerbak daar de groenten 5 minuten in. Breng het op smaak met een scheutje sojasaus. Meng vervolgens de warme rijst met de koriander. Verdeel tenslotte de viscurry over 4 borden en schep de korianderrijst en de geroerbakte groenten ernaast.

Allergenen Informatie

Voor dit thaise viscurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven