Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise Viscurry recept
Thaise Viscurry recept

Thaise Viscurry


Ingrediënten


printad
2

Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de visfilet in kleine blokjes. Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin voorzichtig de visblokjes 1 minuut. Voeg de kruidenpasta en de kokosmelk toe en laat de vis op een laag vuur ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Verhit een andere wok of grote hapjespan, doe hierin een scheutje olie en roerbak daar de groenten 5 minuten in. Breng het op smaak met een scheutje sojasaus. Meng vervolgens de warme rijst met de koriander. Verdeel tenslotte de viscurry over 4 borden en schep de korianderrijst en de geroerbakte groenten ernaast.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit thaise viscurry recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven