Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Wok
  • Koekenpan
  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Snijd de vis in vier gelijke stukken.
    Wrijf ze in met een halve eetlepel .
    Maak de ’s schoon en snijd deze in stukjes.
    Maak de schoon en snijd deze in ringetjes.
    Maak de schoon en snijd deze in repen.
    Verwarm in een wijde pan 1 eetlepel olijfolie en fruit de en sjalot zachtjes aan.
    Voeg de , en toe en kook het geheel op matig hoge hittebron in tot de helft van het vocht verdampt is.
    Pureer de met vocht met de staafmixer of in de keukenmachine.
    Roer de erdoor en kook het geheel nog ca. 5 minuten in tot een mooi gebonden saus.
    Voeg en naar smaak toe.
    Zet koel apart tot gebruik.
    Verhit 2 eetlepels in een wok en roerbak de in ca. 3-4 minuten gaar.
    Schep er een halve eetlepel door.
    Rol de roodbaarsfilets door de .
    Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de filets in ca. 3-4 minuten mooi bruin, keer ze halverwege.
    Schep de paprikasaus op vier warme borden.
    Leg de in de saus en schep de op de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • sojasaus en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
332 kcal
16%1328 kcal
Vetten
19 g.
27%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Roodbaarsfilet met gele paprikasaus