Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pangafilet in een krokant jasje recept
Pangafilet in een krokant jasje recept
Laatste update: 24 mei 2016 om 8:05

Pangafilet in een krokant jasje


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Dep de vis droog, haal 'm door de bloem waaraan peper (witte) en zout is toegevoegd. Plet de cornflakes in niet te kleine stukjes. Klop het ei los. Haal de vis door het ei en daarna door de stukjes cornflakes. Bak de vis in wat olijfolie krokant bruin. Lekker met tartaar saus en frietjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pangafilet in een krokant jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pangafilet in een krokant jasje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Superlekker, ik strooi meestal nog wat kruiden door de bloem, bv mosterdmeel, dille of rozemarijn, viskruiden door de bloem is ook lekker. soms smeer ik de vis in met citroensap, doe daar viskruide... Lees reactie
    Carla gaf dit recept op 24 mei 2016 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven