Marinade voor zalm of zalmforel

Marinade voor zalm of zalmforel

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Meng alle ingrediŽnten goed door elkaar en bedek hiermee de zalm of zalmforel. Laat gedurende 10 minuten afgedekt met plasticfolie in de koelkast marineren. Verwijder de marinade zoveel mogelijk en dep de vis droog. Grill de vis op een hoog vuur rondom krokant en bak hem bijna gaar op een matig vuur. Bestrijk onderwijl met de marinade.
Bron: © snelle gerechten

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit marinade voor zalm of zalmforel recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (3)

  • Wil je dit recept wat pittiger maken. Neem dan een verse pepertje, haal de zaadjes eruit en snij de helft van het pepertje in zeer dunne ringetjes.
    jacob gaf dit recept 5 sterren
  • Perfect, niet teveel citroen precies goede verhouding van alle ingrediŽnten.
    Marlou gaf dit recept 5 sterren
  • De marinade smaakt van zichzelf al erg lekker laat staan met de zalm erbij perfect!
    Bezoeker gaf dit recept 5 sterren

Laat uw reactie achter