Koolvisfilet met paprika-ananassaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de vis, dep hem droog en snijd hem in blokjes.
  2. Druppel 2 eetlepels over de vis.
  3. Pel de en de knoflook.
  4. Maak de schoon.
  5. Snipper de knoflook.
  6. Snijd de en de in repen.
  7. Laat de uitlekken en vang het sap op.
  8. Snijd de in stukjes.
  9. Roer 1 eetlepel , 4 eetlepels water, 4 eetlepels ananassap.
  10. de azijn, 1 eetlepel , de ketchup, de en wat door elkaar.
  11. Verhit 2 eetlepels in een pan en bak hierin de , de en de knoflook ca 3 minuten.
  12. Roer de en de saus erdoorheen.
  13. Laat het geheel nog 2 minuten zachtjes pruttelen Kluts het met wat .
  14. Wentel de visblokjes eerst door het eimengsel endan door 5 eetlepels .
  15. Verhit de rest van de in een pan of friteuse op 180 graden C.
  16. Frituur de visblokjes portiegewijs 2-3 minuten.
  17. Laat uitlekken.
  18. Dien de vis op met de -ananassaus,
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap, ananas, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena en suiker
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
330 kcal
16%1320 kcal
Vetten
3 g.
4%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
14%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Koolvisfilet met paprika-ananassaus