Kibbeling

Kibbeling

print
Delen


Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.Onze feestfavorieten voor Pasen. Bekijk ze allemaal.

Ingrediënten



Bereidingswijze

Droog de kabeljauw af met wat keukenpapier. Maak een soepel beslagje met de bloem, zout, ei en melk (of bier). Wentel de stukken kabeljauw door het beslag en frituur ze op 180 graden celsius in frituurvet. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Serveersuggesties

lekker met tartaarsaus!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kibbeling recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter