Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw uit de oven recept
Kabeljauw uit de oven recept

Kabeljauw uit de oven


Ingrediënten


printad
4 1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Hak de blaadjes van de kruiden fijn en pureer ze met de olijfolie. Snijd de helft van de limoen in partjes en pers de andere helft uit. Meng de kruidenolie met zout en iets limoensap. Leg de kabeljauwfilets naast elkaar in een ovenschaal en schenk de kruidenolie erover. Bak de vischotel in het midden van de oven in 15 minuten gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kabeljauw uit de oven recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies

  • Niet te eten, veel te olieachtig, zo de vuilnisbak in. Wel jammer van de vis
  • Ja die partjes vraag ik mij ook af. En op de foto lijkt het witte saus of gegratineerd maar zo komt het er niet uit te zien. Het is groen.
  • En die partjes dan? Zijn die voor de garnering?


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven