Kabeljauw uit de oven

Kabeljauw uit de oven

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Hak de blaadjes van de kruiden fijn en pureer ze met de olijfolie. Snijd de helft van de limoen in partjes en pers de andere helft uit. Meng de kruidenolie met zout en iets limoensap. Leg de kabeljauwfilets naast elkaar in een ovenschaal en schenk de kruidenolie erover. Bak de vischotel in het midden van de oven in 15 minuten gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kabeljauw uit de oven recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Reacties (3)

Gemiddelde score 8 / 10 in 3 reacties
  • Niet te eten, veel te olieachtig, zo de vuilnisbak in. Wel jammer van de vis
    Rian gaf dit recept 2/5 sterren
  • Ja die partjes vraag ik mij ook af. En op de foto lijkt het witte saus of gegratineerd maar zo komt het er niet uit te zien. Het is groen.
    Eb gaf dit recept 5/5 sterren
  • En die partjes dan? Zijn die voor de garnering?
    Emily gaf dit recept 5/5 sterren

Laat uw reactie achter