Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw uit de oven recept
Kabeljauw uit de oven recept

Kabeljauw uit de oven


Ingrediënten


4 1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Hak de blaadjes van de kruiden fijn en pureer ze met de olijfolie. Snijd de helft van de limoen in partjes en pers de andere helft uit. Meng de kruidenolie met zout en iets limoensap. Leg de kabeljauwfilets naast elkaar in een ovenschaal en schenk de kruidenolie erover. Bak de vischotel in het midden van de oven in 15 minuten gaar.

Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Recensies


Het recept Kabeljauw uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies

  • Niet te eten, veel te olieachtig, zo de vuilnisbak in. Wel jammer van de vis
  • Ja die partjes vraag ik mij ook af. En op de foto lijkt het witte saus of gegratineerd maar zo komt het er niet uit te zien. Het is groen.
  • En die partjes dan? Zijn die voor de garnering?
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŽxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven