MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Kabeljauw uit de oven

Kabeljauw uit de oven recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Hak de blaadjes van de kruiden fijn en pureer ze met de olijfolie. Snijd de helft van de limoen in partjes en pers de andere helft uit. Meng de kruidenolie met zout en iets limoensap. Leg de kabeljauwfilets naast elkaar in een ovenschaal en schenk de kruidenolie erover. Bak de vischotel in het midden van de oven in 15 minuten gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kabeljauw uit de oven recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Niet te eten, veel te olieachtig, zo de vuilnisbak in. Wel jammer van de vis
  • Ja die partjes vraag ik mij ook af. En op de foto lijkt het witte saus of gegratineerd maar zo komt het er niet uit te zien. Het is groen.
  • En die partjes dan? Zijn die voor de garnering?

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /