AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kabeljauw met spinazie en gorgonzola

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kabeljauw met spinazie en gorgonzola recept Snijd de kabeljauw in grove stukken. Was de spinazie goed, verwijder de steeltjes en bak de groente kort in olijfolie met wat knoflook. Breng op smaak met wat peper en zout. Vet een ovenschaal in en leg hier een laagje vis in. Verdeel hier wat spinazie over, dan weer een laagje vis en vervolgens de rest van de spinazie. Doe de room in een pannetje en laat de in stukjes gesneden kaas hierin smelten. Breng de saus op smaak met een beetje peper. Schenk de saus over het gerecht en zet het ongeveer 20 minuten in een op 200 graden C. voorverwarmde oven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kabeljauw met spinazie en gorgonzola recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /