MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Kabeljauw met spinazie en gorgonzola

Kabeljauw met spinazie en gorgonzola recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Snijd de kabeljauw in grove stukken. Was de spinazie goed, verwijder de steeltjes en bak de groente kort in olijfolie met wat knoflook. Breng op smaak met wat peper en zout. Vet een ovenschaal in en leg hier een laagje vis in. Verdeel hier wat spinazie over, dan weer een laagje vis en vervolgens de rest van de spinazie. Doe de room in een pannetje en laat de in stukjes gesneden kaas hierin smelten. Breng de saus op smaak met een beetje peper. Schenk de saus over het gerecht en zet het ongeveer 20 minuten in een op 200 graden C. voorverwarmde oven.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kabeljauw met spinazie en gorgonzola recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /