Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Heerlijk eenvoudig vispannetje recept
Heerlijk eenvoudig vispannetje recept
Laatste update: 2 maart 2016 om 19:03

Heerlijk eenvoudig vispannetje


Ingrediënten


50 6

Bereidingswijze


Maak de groentjes schoon, snijd ze fijn en stoof ze in een beetje boter. Kruid met peper en zout.

Kook de vis gaar in water met de 2 visbouillonblokjes en laat uitlekken

Giet 50 mililiter kookvocht in een maatbeker, voeg er het doosje room aan toe en 3 eetlepels uit het blik kreeftenroomsoep. Klop alles goed door elkaar. Dit is de saus.

Schik de gestoofde wortels en prei in een ovenschotel.
Leg hierop de stukken vis die je eventueel in kleinere stukjes hebt verdeeld en overgiet met de saus. Nu kan je eventueel garnalen toevoegen.
Werk af met gruyèrekaas en zet 1 5 min. in een voorverwarmde oven van 250 graden C. zodat de saus even kan koken en de kaas kan smelten. Zet de laatste 5 min. de grill aan.

Op dienen met rijst, puree, frietjes of pasta!
Héél lekker en weinig werk aan. . . smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit heerlijk eenvoudig vispannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Heerlijk eenvoudig vispannetje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.8 / 10 in 12 recensies

  • Fantastisch recept. Volle, rijke smaak, lekkere beet en het ziet er nog eens fraai uit. Zoiets kan je je gasten met een gerust hart voor zetten, het ziet er professioneel uit. Heerlijk in combinatie m... Lees reactie
    Rob gaf dit recept op 2 maart 2016 5 uit 5 sterren
  • Hoe lees ik de klokjes? Bedoel je 1 tot 5 minuten in de oven of 1 uur en 5 minuten
    Gtje gaf dit recept op 20 december 2015 4 uit 5 sterren
  • Goed recept, lekkere gezonde maaltijd.
    Helmut gaf dit recept op 1 april 2015 5 uit 5 sterren
  • Echt een heel lekker en eenvoudig recept. Het was sneller klaar dan ik dacht en er is nog genoeg over voor een klein lunchpakketje voor morgen.
    Tinne gaf dit recept op 11 augustus 2013 5 uit 5 sterren
  • Super vispannetje, ga het vandaag voor de 2e keer maken met verschillende soorten vis en viscocktail. Een dikke 10!
    Arlette gaf dit recept op 15 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Heel lekker inderdaad en gemakkelijk klaar te maken.
    Thordev gaf dit recept op 10 december 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik ben hem nu voor de 4e keer aan het maken, vooral mijn man vind hem heerlijk ! Ik heb hem ook al met verse doperwtjes en wortel gemaakt, ook lekker. Bedankt voor het lekkere recept.
    Ankie gaf dit recept op 4 april 2012 5 uit 5 sterren
  • Inderdaad met knoflook is dit recepet een toppertje!
    Bezoeker gaf dit recept op 26 februari 2012 5 uit 5 sterren
  • Heb dit net klaargemaakt en het was een topper! Echt heerlijk en zeer snel klaar te maken. Grote voordeeel is ook dat je geen lange lijst met ingrediënten bij de hand moet houden wat meestal wel het... Lees reactie
    Kaat gaf dit recept op 8 december 2011 5 uit 5 sterren
  • Zeer lekker en eenvoudig te bereiden.
    Carine gaf dit recept op 24 november 2011 5 uit 5 sterren
Alle recensies bekijken
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Appeltaart, uit Holland
    Een stevige korst, flink wat met kaneel, rozijnen en citroensap gemengde stukjes appel en een mooi gevlochten deegdakje: Hollandser dan appeltaart krijg je het bijna niet. Maar waar komt dan toch dat gezegde 'as American as apple pie' vandaan?

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven