AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Heerlijk eenvoudig vispannetje

38 4

Ingrediënten

Bereidingswijze

Heerlijk eenvoudig vispannetje recept Maak de groentjes schoon, snijd ze fijn en stoof ze in een beetje boter. Kruid met peper en zout.

Kook de vis gaar in water met de 2 visbouillonblokjes en laat uitlekken

Giet 50 mililiter kookvocht in een maatbeker, voeg er het doosje room aan toe en 3 eetlepels uit het blik kreeftenroomsoep. Klop alles goed door elkaar. Dit is de saus.

Schik de gestoofde wortels en prei in een ovenschotel.
Leg hierop de stukken vis die je eventueel in kleinere stukjes hebt verdeeld en overgiet met de saus. Nu kan je eventueel garnalen toevoegen.
Werk af met gruyèrekaas en zet 1 5 min. in een voorverwarmde oven van 250 graden C. zodat de saus even kan koken en de kaas kan smelten. Zet de laatste 5 min. de grill aan.

Op dienen met rijst, puree, frietjes of pasta!
Héél lekker en weinig werk aan. . . smakelijk!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit heerlijk eenvoudig vispannetje recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 10 recensies

  • Goed recept, lekkere gezonde maaltijd.
  • Echt een heel lekker en eenvoudig recept. Het was sneller klaar dan ik dacht en er is nog genoeg over voor een klein lunchpakketje voor morgen.
  • Super vispannetje, ga het vandaag voor de 2e keer maken met verschillende soorten vis en viscocktail. Een dikke 10!
  • Heel lekker inderdaad en gemakkelijk klaar te maken.
  • Ik ben hem nu voor de 4e keer aan het maken, vooral mijn man vind hem heerlijk ! Ik heb hem ook al met verse doperwtjes en wortel gemaakt, ook lekker. Bedankt voor het lekkere recept.
  • Inderdaad met knoflook is dit recepet een toppertje!
  • Heb dit net klaargemaakt en het was een topper! Echt heerlijk en zeer snel klaar te maken. Grote voordeeel is ook dat je geen lange lijst met ingrediënten bij de hand moet houden wat meestal wel het geval is bij vispannetjes. Vanaf nu bestel ik die nooit meer op restaurant want met dit receptje kan je het veel beter zelf maken.
  • Zeer lekker en eenvoudig te bereiden.
  • Echt heel lekker. De saus heb ik wel in dubbele portie gemaakt.
  • Dit is een erg lekker gerecht! Ik heb er zelf nog geperste knoflook en een fijngesneden rode peper aan toegevoegd. Erg lekker. Bij de overgebleven kreeftenroomsoep heb een blikje van het kookvocht toegevoegd en het restant van het vispannetje (als die er nog is!), zodat er nog een heerlijke vissoep overbleef! Ook heel erg lekker en op deze manier hoef je niets weg te gooien. Broodje erbij en je bent gelijk klaar voor de volgende middag/avond.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /