MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees)

Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees) recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe aluminiumfolie in het stoomapparaat (of de vergiet). Doe peper en zout op de zalmfilets. Leg de filets op de aluminiumfolie. (Zo gaat de bouillon niet verloren.) Was de tomaten en snijd ze in acht partjes. Leg ze bij de zalm. Laat ca. 20 minuten stomen, totdat de zalm gaar is. Was de bosuitjes en knip ze in kleine ringetjes. Voeg deze op het eind aan de stomende zalm toe (ca. 5 minuten voordat de zalm gaar is, dus wanneer de zalm ca. een kwartiertje aan het stomen is). Doe de zalm met bosuitjes, tomaten ťn het vocht / de bouillon op een schaal (verwijder het aluminiumfolie) en serveer direct. Lekker met witte rijst!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gestoomde zalm (op zijn vietnamees) recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /