AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees)

Ingrediënten

Bereidingswijze

Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees) recept Doe aluminiumfolie in het stoomapparaat (of de vergiet). Doe peper en zout op de zalmfilets. Leg de filets op de aluminiumfolie. (Zo gaat de bouillon niet verloren.) Was de tomaten en snijd ze in acht partjes. Leg ze bij de zalm. Laat ca. 20 minuten stomen, totdat de zalm gaar is. Was de bosuitjes en knip ze in kleine ringetjes. Voeg deze op het eind aan de stomende zalm toe (ca. 5 minuten voordat de zalm gaar is, dus wanneer de zalm ca. een kwartiertje aan het stomen is). Doe de zalm met bosuitjes, tomaten ťn het vocht / de bouillon op een schaal (verwijder het aluminiumfolie) en serveer direct. Lekker met witte rijst!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gestoomde zalm (op zijn vietnamees) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /