Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees) recept
Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees) recept

Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees)


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Doe aluminiumfolie in het stoomapparaat (of de vergiet). Doe peper en zout op de zalmfilets. Leg de filets op de aluminiumfolie. (Zo gaat de bouillon niet verloren.) Was de tomaten en snijd ze in acht partjes. Leg ze bij de zalm. Laat ca. 20 minuten stomen, totdat de zalm gaar is. Was de bosuitjes en knip ze in kleine ringetjes. Voeg deze op het eind aan de stomende zalm toe (ca. 5 minuten voordat de zalm gaar is, dus wanneer de zalm ca. een kwartiertje aan het stomen is). Doe de zalm met bosuitjes, tomaten én het vocht / de bouillon op een schaal (verwijder het aluminiumfolie) en serveer direct. Lekker met witte rijst!

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gestoomde zalm (op zijn vietnamees) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.
Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Nieuwe Recepten
  Nu op ons forum
  Column
  Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
  Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven