Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees)

Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees)

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Doe aluminiumfolie in het stoomapparaat (of de vergiet). Doe peper en zout op de zalmfilets. Leg de filets op de aluminiumfolie. (Zo gaat de bouillon niet verloren.) Was de tomaten en snijd ze in acht partjes. Leg ze bij de zalm. Laat ca. 20 minuten stomen, totdat de zalm gaar is. Was de bosuitjes en knip ze in kleine ringetjes. Voeg deze op het eind aan de stomende zalm toe (ca. 5 minuten voordat de zalm gaar is, dus wanneer de zalm ca. een kwartiertje aan het stomen is). Doe de zalm met bosuitjes, tomaten Ún het vocht / de bouillon op een schaal (verwijder het aluminiumfolie) en serveer direct. Lekker met witte rijst!
Bron: © geleerd van een Vietnamese vriend

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gestoomde zalm (op zijn vietnamees) recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter