Geroosterde vis
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van ma-griet
- 2 reviews
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
Bereidingswijze
- Wrijf de vis in met zout en .
- Laat dit 1 uur inwerken.
Maak een boemboe van , , en . - Smeer na het marineren van de vis, de vis in met de kruiden.
- Vet de aluminiumfolie in met en wikkel daar de vis in.
- Leg de vis 30 minuten op een houtskoolvuurtje of onder de grill.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Piendang koening van vis415m
-
Recept
Dengan Barbekyu Panggang Pedis Ikan (geroosterde vis)450m
-
Recept
Ikan Bakar Ketjap (geroosterde zeebaars met ketjap saus)41u
-
Recept
Vis Kabeljauw Bumbu Bali420m
-
Recept
Saus voor bij de vis (zeevis)430m
-
Recept
Cah Ikan (Gestoofde vis in een kruidige bouillon)445m
Variaties op Geroosterde vis
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Ikan bakker ketjap (geroosterde vis in ketap saus) | 1 | Vis en schaaldieren |
Dengan Barbekyu Panggang Pedis Ikan (geroosterde vis) | 1 | Vis en schaaldieren |
Tandoori muchli (geroosterde vis uit de oven) | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (2)
Geroosterde vis heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 78 kcal | 3% | 312 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |