Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie

Bereidingswijze

  1. Wrijf de vis in met zout en .
  2. Laat dit 1 uur inwerken.
    Maak een boemboe van , , en .
  3. Smeer na het marineren van de vis, de vis in met de kruiden.
  4. Vet de aluminiumfolie in met en wikkel daar de vis in.
  5. Leg de vis 30 minuten op een houtskoolvuurtje of onder de grill.
25
25
25

Variaties op Geroosterde vis

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Geroosterde vis
VariatieAantalGang
Ikan bakker ketjap (geroosterde vis in ketap saus)1Vis en schaaldieren
Dengan Barbekyu Panggang Pedis Ikan (geroosterde vis)1Vis en schaaldieren
Tandoori muchli (geroosterde vis uit de oven)1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Geroosterde vis heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Ik heb gelijk nog even naar mijn recept van pepesan gekeken. (is ander recept) Hier staat inderdaad ook een garingstijd van 20 min bij. Bij bovenstaand recept wordt een garingstijd gebruikt van 20-3... Lees reactie
ma-griet 6 oktober 2012
Is 30 minuten niet wat lang voor makreel dit is een vette vissoort en is gaar in 15 minuten bij een teperatuur van 180 graden. Op een vuurtje wordt het al gauw 230 graden dus ik ben bang dat het gehe... Lees reactie
jaccor 5 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
78 kcal
3%312 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Geroosterde vis