MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Gegratineerde zalmfilet met Boursin, spaghetti en spinazie

Gegratineerde zalmfilet met Boursin, spaghetti en spinazie recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op de grillstand op 220°C. Kook de spaghetti in kokend water in 8 minuten beetgaar. Draai het brood fijn in de keukenmachine. Leg de zalmfilets in een ovenschaal en bestrooi met zout en besmeer met Boursin Cuisine. Strooi vervolgens het broodkruim erover. Verwarm een grote koekenpan. Doe de olijfolie in de pan en bak de sjalot glazig. Doe de spinazie erbij en bak dit 1 minuut. Voeg 4 eetlepels Boursin Cuisine toe. Voeg de gekookte spaghetti toe en meng het geheel. Gratineer de zalm in ca. 2 minuten onder de grill. Schep de spaghetti op een bord en leg daarboven op de gegratineerde zalm.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gegratineerde zalmfilet met boursin, spaghetti en spinazie recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /