Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde zalmfilet met Boursin, spaghetti en spinazie recept
Gegratineerde zalmfilet met Boursin, spaghetti en spinazie recept

Gegratineerde zalmfilet met Boursin, spaghetti en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op de grillstand op 220C. Kook de spaghetti in kokend water in 8 minuten beetgaar. Draai het brood fijn in de keukenmachine. Leg de zalmfilets in een ovenschaal en bestrooi met zout en besmeer met Boursin Cuisine. Strooi vervolgens het broodkruim erover. Verwarm een grote koekenpan. Doe de olijfolie in de pan en bak de sjalot glazig. Doe de spinazie erbij en bak dit 1 minuut. Voeg 4 eetlepels Boursin Cuisine toe. Voeg de gekookte spaghetti toe en meng het geheel. Gratineer de zalm in ca. 2 minuten onder de grill. Schep de spaghetti op een bord en leg daarboven op de gegratineerde zalm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde zalmfilet met boursin, spaghetti en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven