Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde oesters recept
Gegratineerde oesters recept

Gegratineerde oesters


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Spinazie koken en hakken, zout en peper toevoegen. De oesters openen en het vocht bewaren. Het oestervocht en de witte wijn in laten koken tot ca. de helft, room toevoegen en weer in laten koken tot het een beetje bindt. De boter in klontjes er bij doen. De eierdooiers loskloppen en bij de saus voegen van het vuur af. Zout, peper en dragon toevoegen. De spinazie in kleine schaaltjes c. q. schelpen doen. Hierop de oesters leggen en bedekken met de saus. Het geheel in de oven laten gratineren.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gegratineerde oesters recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Geef mij je hart
    Op een of andere manier zijn ze vooral populair voor op pizza's: artisjokken. Dan liggen ze gezellig met wat geroosterde paprika, champignons of broccoli bovenop. Maar je kunt zo veel meer met artisjokharten. Je moet alleen even weten wat.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven