Gegratineerde mosselen

Gegratineerde mosselen

print
Delen


Open nu een tip >Elke dag een kerstdinertip!
PLUS ziet graag dat ieder gezinslid een handje meehelpt met Kerst en introduceert daarom het Iedereen-doet-mee-kerstdiner. Doe inspiratie op, vind leuke recepten en ontdek hoe iedereen een handje kan meehelpen!

Ingrediënten



Bereidingswijze

Verwijder van iedere mossel een schelp (de mossel blijft dus in een schelphelft achter). Leg de mosselen in een platte ovenschaal of op 2 ovenvaste borden. Klop de eidooier samen met de creme fraiche, de kaas, een mespunt kerriepoeder en peper los en schep dit mengsel op de mosselen. Laat de mosselen onder de voorverwarmde ovengrill gratineren.
Bron: © Schmidt Zeevis Rotterdam B.V.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit gegratineerde mosselen recept. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, u dient zelf alsnog goed op te letten dat de te verwerken producten vrij zijn voor de voor u geldende allergenen. Onze allergieinformatie is verbeterd en verrijkt, klik hier voor de geavanceerde allergieinformatie.

Meer Recepten

Laat uw reactie achter