Forel in folie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Spoel de onder de stromende kraan af.
    Leg 2 grote vellen aluminiumfolie op het werkvlak.
    Bestrijk het midden met .
    Snijd het lente- in schuine ringetjes.
    Kruid de binnenkant van de met , , gemalen , neem de blaadjes van het takje en verdeel het hier ook over.
  3. Leg de vis op het midden van de folie en verdeel de lente-uitjes hierover, verdeel de in vlokjes, stop wat flinters in de buikholte en de rest over de vis.
    Snijd de in plakken en leg op de forel.
    Vouw de zijkanten va het folie omhoog, besprenkel de met wat witte en vouw de folie dicht (eerst de grotere flappen omhoog), meerdere malen omvouwen en dan de zijkanten.
    Vouw de pakketjes niet te strak zodat de lucht uit kan zetten.
  4. Leg de pakketjes in de warme oven en laat de vis in ca. 12-15 minuten gaar worden.
    Open de pakketjes aan tafel.
25
25
25

Variaties op Forel in folie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Forel in folie
VariatieAantalGang
Forel in folie3Vis en schaaldieren
Vis Forel in folie pakketjes1Vis en schaaldieren
Forel in folie uit de oven1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • forellen is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
151 kcal
7%302 kcal
Vetten
5 g.
7%10 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Forel in folie