Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem en fruit de (en eventueel knoflook) circa 1 minuut.
    Voeg de toe en roer tot de rijstkorrels glanzen.
    Schenk de erbij en laat de rijst, al roerend, sterven in de witte (zoals de Italianen dat noemen).
    Voeg het aspergevocht uit de 2 potten toe en roer regelmatig.
    Voeg pas bouillon toe als het aspergevocht nagenoeg is opgenomen.
    Voeg beetje bij beetje de hete bouillon toe en roer regelmatig.
    Voeg pas nieuwe bouillon toe als de vorige scheut is opgenomen.
    Kook de rijst zo in circa 30 minuten gaar.
    Voeg op het laatste de in stukjes gesneden en eventueel de schoongemaakte rode (in stukjes) toe.
  2. Voeg zwarte peper toe naar smaak.
    Alles nog even goed doorwarmen.

    Eet smakelijk!

    Noot:
  3. het geheim van een goede risotto zit hem in geduld en veel en rustig roeren!
25
25
25

Variaties op Aspergerisotto

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aspergerisotto
VariatieAantalGang
Rib-eye met funghi porcini en aspergerisotto1Vlees
Aspergerisotto1Rijstgerechten
Aspergerisotto met parmaham1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en groentebouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
323 kcal
16%1292 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
62 g.
23%248 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aspergerisotto