Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazietaart recept
Spinazietaart recept

Spinazietaart


Ingrediënten


13

Bereidingswijze


Roerbak de spinazie en laat deze goed uitlekken. Rooster de pijnboompitten. Meng in een kom de eieren. Klop deze eerst los en voeg de verkruimelde feta en creme fraiche toe. Voeg naar smaak peper en zout toe. Vet een bakblik in met boter en beleg deze met bladerdeeg. Bekleed de bodem met spinazie en pijnboompitten en voeg de inhoud van de kom toe. Verwarm de oven voor op 150 graden C. en bak in de oven de taart in 25 minuten gaar.

Allergenen Informatie

Voor dit spinazietaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spinazietaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 6 recensies

  • De knoflook uit de ingrediëntenlijst wordt niet gebruikt?
    Marein gaf dit recept op 14 augustus 2013 3 uit 5 sterren
  • Spinazie uit de moestuin ... omgetoverd in een taart, op 200 graden heteluchtoven en ruim 40 minuten. Ik heb een heel bekertje créme fraîche erbij gedaan en ook wat nootmuskaat. Hij was heerlijk!
    Alies gaf dit recept op 12 juni 2013 5 uit 5 sterren
  • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.
    Jaccor gaf dit recept op 29 maart 2013 4 uit 5 sterren
  • Hoeveel créme fraîche heb je nodig voor dit recept?
    Moira gaf dit recept op 27 maart 2013 5 uit 5 sterren
  • Oventemperatuur van 150 C. is naar mijn mening te laag en daarbij 25 minuten veel te kort. Ik heb halverwege de baktijd de temperatuur verhoogd naar 180 C. en zeker 45 minuten in totaal laten bakken. ... Lees reactie
    Adriana gaf dit recept op 2 juni 2012 5 uit 5 sterren
  • Let op: Het recept is niet geschikt voor mensen met een koemelkallergie. In creme fraiche zit melk, en bladerdeeg bevat vaak roomboter, en daar zit ook melk in. Er is wel ook bladerdeeg zonder room... Lees reactie
    Anne gaf dit recept op 10 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Smakelijk eten
    Tekst

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven