MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Spinazietaart

Spinazietaart recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Roerbak de spinazie en laat deze goed uitlekken. Rooster de pijnboompitten. Meng in een kom de eieren. Klop deze eerst los en voeg de verkruimelde feta en creme fraiche toe. Voeg naar smaak peper en zout toe. Vet een bakblik in met boter en beleg deze met bladerdeeg. Bekleed de bodem met spinazie en pijnboompitten en voeg de inhoud van de kom toe. Verwarm de oven voor op 150 graden C. en bak in de oven de taart in 25 minuten gaar.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spinazietaart recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

  • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons.

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /