MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Varkenshaas medaillons met sperziebonen

Varkenshaas medaillons met sperziebonen recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Maak de sperziebonen schoon en halveer ze eventueel.
Was het bonenkruid en houd 1 takje apart voor garnering.
Kook de sperziebonen en het bonenkruid 12-15 minuten in kokend water met wat zout.
Verwarm de oven voor op de grillstand. Pel en snipper intussen de ui.
Snijd de varkenshaas in 4-6 plakken (medaillons).
Verhit de olie in een pan en bak de medaillons aan beide zijden 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Neem uit de pan.
Fruit de ui in het bakvet. Bestuif met bloem en bak hem kort mee. Voeg 125 ml water en de slagroom toe en breng het geheel aan de kook.
Roer het bouillonblokje en de kaas erdoorheen en kook ca 3 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.
Was de peterselie en hak hem fijn.
Giet de bonen af en verwijder het bonenkruid. Roer de boter en de peterselie door de bonen en schud goed door. Leg de bonen en de medaillons in een ovenschaal en schenk de saus eroverheen.
Gratineer het geheel 3-5 minuten in de oven. Bestrooi met grof gemalen peper.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit varkenshaas medaillons met sperziebonen recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /