Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse knoflookgarnalen recept
Spaanse knoflookgarnalen recept

Spaanse knoflookgarnalen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 250 graden Celsius. Snijd de champignons in plakjes en leg ze in een schaal. Schenk de olie erbij. Pers de knoflook erboven uit. Snijd de chilipeper in de lengt door en haal de zaadjes er uit. Snijd de chilipeper fijn en roer hem door de champignons. Snijd de peterselie fijn en voeg hem toe met de garnalen. Roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over vier ovenvaste souffléschaaltjes. Zet de garnalen 8 tot 10 minuten in de oven totdat ze goed gaar zijn.

Allergenen Informatie

Voor dit spaanse knoflookgarnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Scherpe kantjes
    Het mag voor sommigen een futiliteit zijn; voor mij draagt het soort bestek en servies waarmee ik eet bij aan de kwaliteit van de maaltijd. Zo smaakt voedsel bijvoorbeeld een stuk minder lekker als er plastic bestek in het spel is, of als het van een wegwerpbord eet dat half is vervormd door de hitte van de maaltijd. Echt bestek en echt servies maken zeker het verschil.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven