AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Spaanse knoflookgarnalen

2

Ingrediënten

Bereidingswijze

Spaanse knoflookgarnalen recept Verwarm de oven voor op 250 graden Celsius. Snijd de champignons in plakjes en leg ze in een schaal. Schenk de olie erbij. Pers de knoflook erboven uit. Snijd de chilipeper in de lengt door en haal de zaadjes er uit. Snijd de chilipeper fijn en roer hem door de champignons. Snijd de peterselie fijn en voeg hem toe met de garnalen. Roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over vier ovenvaste souffléschaaltjes. Zet de garnalen 8 tot 10 minuten in de oven totdat ze goed gaar zijn.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit spaanse knoflookgarnalen recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /